Visie

Met Topwerkgever-VO wil ik bijdragen aan het verminderen van het lerarentekort en de kwaliteit van het onderwijs versterken.

Ik coach startende docenten tijdens de eerste jaren op een nieuwe school, zodat ze effectief en met plezier voor de klas staan.

Ik help schoolorganisaties om zich
als aantrekkelijke werkgever te
professionaliseren en te profileren.

Helen Hol


Contact

Wil je meer informatie
over het coachen van
zij-instromers en starters? 
Of wil je juist meer informatie
over onze workshops, adviestrajecten
of ons werkgeverschapsonderzoek?

Mail naar
 info@topwerkgever-vo.nl

of bel naar
 06 2862 0793

Achtergrond

Als organisatiepsycholoog deed ik uitgebreide HRM-ervaring op bij onder andere Philips en als adviseur bij Hay Group. Bij Hay Group was ik tevens projectleider van benchmarkonderzoeken. Als adviseur, trainer en projectmanager kwam ik bij diverse organisaties over de vloer in zowel de private als de publieke sector.

Ik heb daarnaast ruim zeven jaar ervaring als docent Engels. Ik werkte op verschillende scholen en heb zo de onderwijssector van binnenuit leren kennen. Ik weet daarom waar professionals en leidinggevenden in hun dagelijkse werk tegenaan lopen. 

Wat mij intrigeert is de bevlogenheid die ik tegenkom bij professionals in het onderwijs. Wat beweegt hen en hoe kunnen organisaties hen duurzaam motiveren en laten groeien als professional? Alom wordt gesteld dat ‘de kwaliteit van de docent bepalend is voor de kwaliteit van het onderwijs’. Bevlogen docenten verdienen daarom professionele organisaties. 

Scholen waar iedereen wel werken wil